NEJPRODÁVANĚJŠÍ
ZBOŽÍ V AKCI
Úvod » ZDRAVÁ VÝŽIVA » Ovoce sušené mrazem
Ovoce sušené mrazem
Ovoce sušené mrazem je zdravá a křupavá svačinka plná minerálů a vitamínů bez přidaných konzervantů a barviv. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem a výsledný produkt je téměř stejný s původní surovinou. Ovoce si zachovává stejnou barvu, vůni, chuť, vitamíny a minerály jako syrové ovoce. Ovoce sušené mrazem můžete přidávat do müsli, kaší, jogurtů, sorbetů, a smoothies. Konzumuje se přímo jako křupavá svačinka.
Ovoce sušené mrazem a jeho výhody
Výhody mrazem sušeného ovoce jsou evidentní a jsou tyto:
- lyofilizace umožňuje upravit ovoce bez přidání cukru a chemikálií
- v ovoci jsou zachovány minerální látky a vitamíny
- je garantovaná sterilita ovoce
- je zachovaná barva a podoba skoro jako u čerstvého ovoce
- oproti ovoci sušeným teplem má ovoce sušené mrazem mnohem lepší vůni a chuť
- lyofilizací je potlačen proces oxidace vzduchem a chemických změn v ovoci
- lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot.
Myslete na své zdraví , v naší nabídce najdete také prospěšné látky jako chlorella, spirulina a jiné. Zůstaňte zdravý s Daratexem.